Gratis thuisbezorgd in Nederland en België!

Bestelling & Levering

Veilig betalen

Bij ons kunt u veilig betalen met o.a. iDEAL, PayPal en creditcard door onze partnership met Mollie. Gedurende het hele bestelproces blijft u in een veilige SSL verbinding. Wij staan als bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met het KvK-nummer 74489933 en zijn gevestigd in Nederland. 

In welke landen kan ik mijn bestelling laten bezorgen?

Op dit moment leveren wij onze producten zonder verzendkosten in zowel Nederland als België

Hoe ontvang ik mijn bestelling?

Wij maken gebruik van Post NL en Bpost om onze bestelling af te leveren op het opgegeven adres. Indien de bestelling veel artikelen bevat kan het zijn dat deze apart geleverd worden. Wij proberen bij kleinere artikelen zoveel mogelijk gebruik te maken van brievenbus post, op die manier hoeft u zelf niet thuis te zijn bij aflevering.

Is het mogelijk om mijn bestelling te volgen?

Ja dit is mogelijk, u kunt het pakket volgen via onze track&trace pagina.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Dankzij onze unieke samenwerking met fabrikanten uit Europa, Amerika en Azië zijn wij in staat om sneller nieuwe producten te introduceren op de Nederlandse en Belgische markt. Dit betekent dat groothandels, distributeurs en andere kanalen worden overgeslagen, op die manier bent u altijd verzekerd van de best mogelijke deal. Hierdoor hebben wij helaas wel een langere levertijd, wij proberen deze zo kort mogelijk te houden door goede afspraken te maken met onze leveranciers. De gemiddelde levertijd vindt u op de productpagina en de orderbevestiging(per mail ontvangen). Via de track & trace pagina kunt u uw bestelling volgen.

De gemiddelde levertijd is verstreken en ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen hoe kan dit?

Dat is natuurlijk zeer vervelend, en dit kan diverse oorzaken hebben. Wellicht heeft de bezorger u niet aangetroffen tijdens het bezorgmoment of is het pakket afgeleverd bij de buren. Daarnaast is er bij internationale verzendingen helaas altijd een klein risico(<2%) dat enkele verzendingen een kleine vertraging oplopen. in dat geval bied dealsbox.nl u diverse opties om u hierin tegemoet te komen overeenkomstig met onze algemene voorwaarden. Voor meer informatie of algemene vragen over de levering kunt u ook onze FAQ pagina raadplegen.

 

Gratis thuisbezorgd

Alle bestellingen worden gratis thuisbezorgd in Nederland of België.

Niet goed? geld terug

Wij zijn pas tevreden als u blij bent met uw bestelling en onze service.