Gratis thuisbezorgd in Nederland en België!

Track & Trace


Heeft u een verzendbevestiging per e-mail gekregen?
Dan kunt u hieronder de status van uw verzending bekijken door middel van de Track&Trace code.


Track&Trace code:

Let op: bij sommige verzendingen kan het soms tot 10 dagen na verzending duren alvorens het systeem uw traceringsnummer herkent.

Veelgestelde vragen & antwoorden


Het traceringssysteem herkent mijn track & trace nummer niet?

Soms kan het tot 10 dagen na verzending duren alvorens de traceringsgegevens opgevraagd kunnen worden, in 99% van de gevallen is het pakket wel verstuurd maar moet het ontvangende land de registratie nog bevestigen. Dit heeft geen invloed op de bezorgtijd.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Dankzij onze unieke samenwerking met fabrikanten uit Europa, Amerika en Azië zijn wij in staat om sneller nieuwe producten te introduceren op de Nederlandse en Belgische markt. Dit betekent dat groothandels, distributeurs en andere kanalen worden overgeslagen, op die manier bent u altijd verzekerd van de best mogelijke deal. Hierdoor hebben wij helaas wel een langere levertijd, wij proberen deze zo kort mogelijk te houden door goede afspraken te maken met onze leveranciers. De gemiddelde levertijd bedraagt op dit moment 2-4 weken, dit is afhankelijk van uw bestelling. De exacte levertijd vindt u op de productpagina en de orderbevesting(per mail ontvangen). Via de track & trace pagina kunt u uw bestelling volgen.

Mijn pakket heeft al enige tijd de status "Ready for transport"?

Indien het een internationale verzending betreft betekend deze status doorgaans dat uw pakket nog ingeklaard moet worden. De doorlooptijd is helaas afhankelijk van meerdere factoren. Indien dit proces te lang duurt kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

Hoe ontvang ik mijn bestelling?

Wij maken gebruik van Post NL en Bpost om onze bestelling af te leveren op het opgegeven adres. Indien de bestelling veel artikelen bevat kan het zijn dat deze apart geleverd worden. Wij proberen bij kleinere artikelen zoveel mogelijk gebruik te maken van brievenbus post, op die manier hoeft u zelf niet thuis te zijn bij aflevering.

De gemiddelde levertijd is verstreken en ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen hoe kan dit?

Dat is natuurlijk zeer vervelend, en dit kan diverse oorzaken hebben. Wellicht heeft de bezorger u niet aangetroffen tijdens het bezorgmoment of is het pakket afgeleverd bij de buren. Moet u veel langer wachten op uw pakketje dan de gemiddelde levertijd? in dat geval bied dealsbox.nl u diverse opties om u hierin tegemoet te komen overeenkomstig met onze algemene voorwaarden. Voor meer informatie of algemene vragen over de levering willen wij u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice

Gratis thuisbezorgd

Alle bestellingen worden gratis thuisbezorgd in Nederland of België.

Niet goed? geld terug

Wij zijn pas tevreden als u blij bent met uw bestelling en onze service.